Ett spännande förslag att inför en språkmiljard

Moderaterna utmanar rejält i debatten om hur skolan ska bli bättre och utanförskapet mindre i sitt förslag om införande av språkmiljard. Jag tycker det är ett spännande och spänstigt förslag. Jag hoppas verkligen att debatten om hur skolan kan spela en avgörande betydelse för integrationen nu sätter fart. Det är enbart genom kunskap och jobb som det ofrivilliga utanförskapet kan brytas.

Det är bra att moderaterna fortsätter att förnya sig och att de i arbetet med att ta fram framtidens politik för sticka ut lite.

Annonser

4 svar

  1. Dy tycker det är ”spännande” att man slänger en miljard av skattebetalarnas pengar rakt ner i ett svart hål? Säger väl allting om dig.

  2. Tillbaka i 70-talsflummet alltså, till en kostnad av 1000 miljoner.
    Hur vore det med hårdare tag mot de som ställer till problemen? Hur många har man tagit fast och sitter nu i fängsligt förvar?
    Nähä, det är väl bara synd om dem av olika anledningar….de som får sina bilar uppeldade är det inte synd om…

  3. […] 7, 2009 in politik | Tags: politik, skola Moderaterna vill införa en språkmiljard. Syftet är att förbättra skolorna i miljonprojektsområdena. Jag […]

  4. Så nu ska moderaterna premiera lättjefulla och dåligt presterande områden med skattemedel. Eftersom denna miljard är bortkastad och inte kommer att ge några som helst positiva resultat, vill jag inte vara med och betala. Ni som skapat problemområdena genom en oansvarig invandringspolitik borde betala desto mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: