Det blir en hård kamp ända in över målsnöret

Den politiska debatten i bloggosfären yrar på samtidigt som snön faller. Önskan om att Reinfeldt ska komma hem till inrikesdebatten verkar vara dagens tema. Så är det nog. Reinfeldt behövs för att Alliansen ska kunna ta hem valet. Samtidigt ska man nog passa sig för att påstå att valet 2010 är avgjort. Det är det inte. Massor kommer att hända.

Så valrörelsen 2010 är öppen. Alliansen har målsättningen att bli omvalda och de rödgröna vill gärna vinna valet. Räkna med en hård kamp ända in i mål.

Annonser

2 svar

  1. Fredrik Reinfeldt fick erbjudande att hans lag i statsrådet för att verifiera den teoretiska effektiviteten i den nya upptäckten av
    GRATIS KRAFTKÄLLA, som kan ersätta dagens förnybara och icke-förnybara kraftkällorna och Fredrik anser att det ligger utanför dess behörighetsområde.
    Och hela regeringen som tolkar att jag måste emigrera till england eller i usa och frågar mig varför jag inte gör det att emigrera till de två länder som kan ge mig hjälp för patent som här i SVERIGE är svårt att få hjälp och tillåtelse att registrera EVIGHETSMASKIN.
    Jag själv penetrerade hos flera statliga institutioner och myndigheterna plus hos statsminister
    ”svaret blev i enorma SVEPNINGAR.

  2. […] Peter och Högberg och Den hälsosamme ekonomisten och smurfgodis och Moderata Perspektiv och kulturbloggen och Tokmoderaten och Johan och under den lugna korkeken och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: