Valrörelsen kommer att bli spännande, var så säker.

Ju mer Mona Sahlin syns i inrikespolitiken desto lägre stöd får socialdemokraterna i opinionen och ju mer Fredrik Reinfeldt syns i inrikespolitiken desto högre stöd får moderaternas och alliansen. Precis så har opinionen sett ut det senaste året. Det är värt att komma ihåg och värt att påminna sig om nu är de rödgröna leder i opinionen.

Med anledning av det så är jag inte så orolig för opinionsläget. Efter nyår så kommer det att bli full fart på inrikesdebatten. Valrörelsen kommer att sakta, men säkert, att tugga igång. Inrikesdebatten kommer att vara het och där kommer Reinfeldt återigen vara med i debatten på allvar.

I valet kommer alternativen att ställas emot varandra. Så är det inte nu. I valet kommer väljarna att väga alternativen mot varandra. Då kommer vi få se ett annat opinionsutfall. Valrörelsen kommer att bli spännande, var så säker.

Annonser

2 svar

  1. Jag tror faktiskt att du har fel. Moderaterna kommer inte att sitta vid makten efter valet.

  2. Alliansen kommer att på något sätt få fortsatt förtroende 2010-2014. Jag tror att de som kallas ”de opålitliga” av S och V d.v.s. MP kommer göra skäl för sitt öknamn och ta ett halvt steg till höger och bilda en blågrön samarbetsregering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: