Valrörelsen är igång och vårt mål är att vinna valet.

Snabbt har valvinden vänt. Från motvind och uttalanden om att Alliansen är rökt till medvind och opinionsmätningar där Alliansen leder. Visst är det viktigt för Alliansen att det i mätningar finns stöd för regeringen, ett stöd som visar att det är möjligt för Alliansen att bli omvald.

För moderaterna är mätningen mycket bra. Vi går fram 2.5% och har nu över 30%. Skillnaden mellan S och M är inte särskilt stor längre. Kampen i valrörelsen kommer inte bara bli en kamp mellan vilket block som ska regera landet, det kommer bli en kamp om vilket parti som ska bli det största statsbärandetpartiet.

Igår gästade Alliansen Örebro och på Kents blogg hittar du fler bilder och filmer, men här kan du se Fredrik Reinfeldt tala. Valrörelsen är igång och vårt mål är att vinna valet.

Bloggar: Peter S och den hälsosamme ekonomisten och moderatprat och Altenberg och seved och Tokmoderaten och Mary och Magnus

Annonser

2 svar

  1. […] 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, […]

  2. […] konspirationer, Makthavare, PL&C, Dick Erixon, Jonas Pettersson, Amanda Brihed,Krassman, M-perspektiv, SvD:s ledarred, Soilander, Eva Buskas, Per Altenberg, Seved Monke, Anna Andersson, Raymond […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: