330000 personer kan inte ha fel..

Aftonbladet skriver idag om de nya opinionssiffrorna från Synovate. Inte mindre än 330000 personer från de rödgröna har valt att byta till Alliansen. Moderaterna har toppnoteringen 33,1 %, de har inte haft så bra noteringar sedan 1997 då Carl Bildt kom hem från Bosnien. Moderaterna är på väg att skapa historia, håller detta i mål, som alltid är valdagen har moderaterna nått väljarstöd som aldrig förr. Det känns bra att fira midsommar nu…..

Jag tror det är dax nu att skapa historia, Alliansen med Moderaterna företräder ett synsätt på människan och samhället som är framgångsrikt för alla. Människor börjar nu bli medvetna om att arbetslinjen är det enda rätta för att skapa långsiktig framgång för landet. Arbetslinjen är det enda som säkrar våra pensioner, som säkrar framtiden och som leder till att vi blir ett föregångsland. Människor börjar inse det och vill vara med, därför är det nu 330000 personer fler som röstar på Alliansen än för bara 2 mån sedan.

Annonser

4 svar

 1. […] miljoner flugor kan ha fel bör du rösta Pirat i valet 2010 […]

 2. Politiker har ju en förmåga att totalt blunda för verkligheten, inget nytt där. Att ingen politiker över huvud taget hört talas om begreppet ”teknologisk arbetslöshet” visar på hur otroligt inskränkta och o-lärda av historien de är.

  innan industrialismen jobbade 95% i jordbruk, sen kom vi på att det var omoraliskt med slaveri, varefter industrialismen var igång på ett par ynka år, och med teknoligins intåg tog taktorer över och folket flyttade till industriarbete i samma veva som allmän skolgång infördes, med yrkesutbildningar för att stöpa folk efter yrken. Sen kom automatiseringen och folket flyttade sina jobb till tjänstesektorn. När vi nu automatiserar bort även denna kategori ältar politiker arbete (skulddrivet deltidsslaveri) och arbetslöshet (arbetsfrihet) som om det vore naturligt att det fortfarande fanns stimulerande jobb till hela världen, när det i verkligheten skulle räcka med max 4% arbetsföra för att driva hela rasket, om vi tog till oss den teknologi som redan existerar.

  Dags att dra nåt gammalt över jobbfrågan och tänka om lite, vårt mål BORDE vara att eleminera så många jobb som möjligt, inte tvärt om.

 3. Med risk för att infria Godwins lag – Miljoner tyskar hade fel under 2:a världskriget.

  Det går att föra en stor del av en befolkning bakom ljuset, uppenbarligen.

  M står inte längre för frihet, demokrati, integritet eller rättssäkerhet. Tyvärr.

  330000 personer kan ha fel.

  • betala direkt i hallen ….
   hmm ..naja det hjälper tydligen inte heller..
   då försöker jag med barnen…
   hmm…
   naja renfällen då…inte heller…
   avgå…det ser ut som en ide…
   avgångsvederlag..har jag inte tänkt på…
   vilka är oddsen….;) lg go

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: