Vi undviker inte integritetsdebatt

Piratpartiet har idag släppt sitt valmanifest inför valet i höst. I sann Piratanda kallas de sjökort.. Bloggdabatten omkring valmanifestet är i gång, bland annat saknar man en öppnare debatt runt integritetsfrågorna och uttrycker att regeringspartierna tiger i dessa frågor. Det är viktigt att vi från moderat håll visar vårt stora intresse för frågorna, även om vi inte delar alla pIratpartiets åsikter är integritet och frihetsfrågor något som vi från moderat håll alltid stått upp för. Vi kommer att debattera dessa frågor intensivare, de är vikigare, debatten behövs. Kent Persson och jag, Lotta Olsson har redan gett oss in i debatten, flera moderater är välkomna..

Press; Aftonbladet

Annonser

Ett svar

  1. Det gläder mig att höra (obs inte ironi).

    Tror ni att ni kan få med Reinfeldt och Ask, så är min lycka gjord? Det vore verkligt intressant att se Fredrik avkräva raka svar från Sahlin i t ex FRA-frågan.

    Just nu är en av mina favoriter på området fortfarande Staffan Danielsson (c). Inte för att jag håller med honom, utan för att han har öppet och ärligt försvarat sina argument, och sin linje, och tagit debatten med vem som än velat diskutera det.

    Inget ”Alla vinner på om debatten lägger sig där”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: