Självklar ska skatten fortsätta att sänkas!

Självklart behöver skatten fortsätta att sänkas. Det handlar om att öka den ekonomiska friheten för människor. Så när moderaterna ger besked om att skatten ska sänkas för vanligt folk i Sverige och i Örebro så jublar sossarna åt att de kanske kan bilda majoritet i SKL. En röd Pyrusseger få vanliga väljare bryr sig om. Att man däremot får bättre möjligheter att leva på sin lön det gillar allt fler.

Bloggar: Thomas

Media: SVD och DN och AB

Annonser

4 svar

  1. Reinfeldt har hållit sig undan offentligheten allt sedan de svenska medborgarna greps för terrorplanerna mot Danmark. Ingeting om terrorincidenterna eller hur landets regering ser på säkerhetsläget och hur man ska tackla den senaste tiden händelser. När så statsministern till slut öppnar näppen är det för att tala om…*tataaa*…sänkt skatt! Sänkta skatter i all ära men finns det något annat alls öht. som kan väcka en Moderat?

  2. Riktigt motbjudande är tystnaden från Alliansen att inte ens antyda en ambition att uppfylla Göran Perssons löfte att de beslagtagna pensionsfonderna skall betalas tillbaka ”krona för krona”.
    Frågan är om inte EU borde ta Sverige i örat och kräva att löftet uppfylls. Fick ju Ungern nyligen på tafsen för att ha tagit pensionsfonder i anspråk för sanering av landets finanser.

  3. Skattesänkingar är ingenting intrinsikalt gott. Inte heller är den så kallade ekonomiska frihet, såsom du skriver, ett gott i sig – exempelvis om den i huvudsak gynnar en redan tämligen välbeställd del av befolkningen. Skattesänkningar är inte särskilt intressant utan att bedöma vad konsekvenserna blir för de sämst ställda blir i slutändan.

  4. Hej.
    Vem finnansierar skattesänkningen,jo de är de sjuka och svaga i samhället, politikerna är de stora bidragstagarna, de är gräsrötterna som finnansierar era löner, så mindre kaxighet och mer ödmjukhet, M är ganska hjärtlös i sin inställning när sjuka och långtidsarbetslösa far illa i vansinniga regler, det vil man inte ändra på m vil svälta ur dessa ur samhället, mVH lARS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: