Om

Moderata Perspektiv är en gemensam blogg för Kent Persson, Mary X Jensen, Fredrik Antonsson, Edvin Alam och Thomas Böhlmark. Bloggens syfte är att bredda den politiska debatten och föra in moderata perspektiv.

Moderata perspektiv skall vara ett naturligt val för den politiskt intresserade bloggläsaren när det gäller att hitta moderata funderingar kring dagsaktuella frågor.

Författarna står naturligtvis själva för åsikterna i sina respektive bloggar.

Du når oss på moderataperspektiv@hotmail.com

Kent Persson är förbundsordförande för Moderaterna i Örebro län och oppositionsråd för Moderaterna i Örebro läns landsting. Kent driver en egen blogg på Kent Persson (m) Blogg

Mary X Jensen är kommunalpolitiker i Österåkers kommun. Ledamot i Utbildningsnämnden och sitter i styrelsen för Österåkers Vatten AB. Hon kandiderar till Riksdagsvalet 2010. Fil.kand/Beteendevetare och journalist. Brinner för IT-frågor och utbildning och media. Driver bloggen Minamoderatakarameller

Fredrik Antonsson är fritidspolitiker i Sundbybergs stad. Före detta vice ordförande i stadens Globaliseringsråd samt ledamot i tre olika nämnder under lika många år. Arbetar till vardags på Astrid Lindgrens barnsjukhus som underskötare. Det huvudsakliga fritidsintresset är den egna bloggen Tokmoderaten.

Thomas Böhlmark är före detta distriktsordförande i MUF Gävleborg. Han har tidigare haft uppdrag i Gävle Kommun i Barn- och Ungdomsnämnden samt Gävle Tingsrätt. Numera bor han och arbetar som ekonomikonsult samt engagerar sig i MUF Stockholm. Han bloggar på Thomas Böhlmark – Politik och vardag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: